0342-424242          info@koesveld.nl

Menu

Het menu is niet zo complex, echter de smaak is onovertroffen. Door de simpele eenvoud en hoogwaardige begrijpbare producten krijg je een persoonlijke excellente smaakbeleving van vermogensgroei.

Natuurlijk zijn er saaie excuses om het vooral niet te doen, de start van het gezinsgeluk wat financieel behoorlijk mee-eet, de start van de eigen onderneming die alles opslokt. Tja, dan blijf je in het kant en klaar menu hangen en ga je nooit proeven van de verfijnde vermogensvruchten.

Hoe wij dat doen? Met een complete inventarisatie, alle ins en outs van u en uw gezin, van uw zaak, uw wensen, uw geluksfactor en aansluitend daarop, uw persoonlijke risicoprofiel met als resultaat, wat past er bij u? En dat vullen we dan samen verder in. Elke paar jaar stellen we dat verder bij. De vermogensbeheerder voert het beleggingsbeleid conform het persoonlijke riscioprofiel en de financiele wensen welke we samen n kaart brengen. Het moet wel smaakvol maatwerk blijven.

Het ontbijt, de basis

De basis voor de startende belegger moet gedegen gelegd worden. Deze start is als ontbijt in de ochtend. In de start leggen wij een stevige bodem, de complete inventarisatie om verder te kunnen gaan met beleggen.

Lunch & diner

Verder in de tijd zien we uitgelezen financiële gerechten welke exact passen op de persoonlijke menukaart. Zo blijft het financieel smaakvol.

Wijnkaart

Aan het einde van het traject komt er ook een tijd van genieten. In dit geval als financiële doelen behaald zijn, wil je genieten om opgebouwde gelden om te zetten in de doelen die je voor ogen had. Ook hier zijn talrijke smaakvolle mogelijkheden. We denken uiteraard graag met je mee.